Nykyaikainen markkinointi (29,90€)

Nykyaikainen markkinointi

Nykyaikainen markkinointi on kokonaisvaltainen koulutustuote yrityksen markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen. Se koostuu kymmenosaisesta markkinoinnin opetuskokonaisuudesta. Cd-rom sisältää kymmenen noin 20 minuutin mittaista luentovideota, joissa markkinoinnin kouluttaja Timo Rope kertoo yksityiskohtaisia neuvoja ja vinkkejä yrityksen markkinoinnin kehittämiseksi. Lisäksi cd-romilla on jokaisesta aihealueesta tiiviitä tekstiosoita asioiden ydinkohtien tarkastelemiseksi. Cd-rom sisältää havainnollistavia kaavioita ja yrityksen markkinoinnin toteutuksen avainkohtia yksityiskohtaisina ohjeina.

Cd-rom sisältää myös kattavan markkinoinnin suunnittelun työkirjan. Sen avulla voit suunnitella yrityksesi markkinoinnin kehittämistä ja järjestämistä. Työkirja koostuu suunnitelmapohjista ja suunnittelua ohjaavista kysymyksistä ja tehtäväalueista.

Cd-aineiston lisäksi opiskelumateriaali on myös kirjallisessa muodossa. Se esittelee kunkin aihealueen ydinsisällön ja toteutuksen avainkohdat. Kirjalliseen opiskelumateriaaliin sisältyy myös markkinoinnin suunnittelun työkirja.

 

Tilaa cd-rom Ota yhteyttä -lomakkeen kautta hintaan 29,90€ +posti- ja käsittelymaksu