Testaa esimiestaitosi. Testi mittaa esimieskyvykyyttä ja esimiehen toimintatasoa. Investoi itseesi, ja valitse Superesimiestestin vaihto- ehdoista sinulle sopivin.

 

Lue lisää

Supermyyjatesti

Supermyyjätestin näet onko sinusta supermyyjäksi. Testi mittaa ja ilmentää monipuolisesti ja laaja-alaisesti myyjä- menestykseen liittyviä ominaisuuksiasi. Investoi itseesi, ja valitse Supermyyjä- testin vaihtoehdoista sinulle sopivin.

Lue lisää

 

Superyrittajatesti

Onko sinussa superyrittäjäainesta? Superyrittäjätestin avulla voit tutustua yrittäjäominaisuuksiisi. Testi mittaa ja ilmentää monipuolisesti ja laaja-alaisesti yrittäjämenestykseen liittyviä ominaisuuksiasi. Investoi itseesi, ja valitse Superyrittäjätestin vaihto- ehdoista sinulle sopivin.

 

Lue lisää

 

 

Testaa omia johtajajuusominai- suuksiasi. Superjohtajatesti mittaa johtajuuteen liittyvien ominaisuuksien ilmenemistä testattavissa henkilöissä. Tee testi ja valitse Superjohtajatestin vaihtoehdoista Sinulle sopivin.

 

Lue lisää

 

Testaa oma bisnesälykyvykkyytesi sekä bisnesälyominaisuutesi. Testi mittaa bisneskyvykkyyttä ja toimintatasoa. Investoi itseesi, ja valitse Bisnesäly- testin vaihtoehdoista Sinulle sopivin.

 

Lue lisää

 

 


MUUT TESTIT

Testit kuvaavat ihmisen toimintaa erilaisissa tehtävissä ja tilanteissa. Näitä ovat

* Yrittäjyysdiagnoosi
* Myyjätyyppitesti
* Johtajatyyppitesti
* Tiimityyppitesti

Mikäli olet kiinnostunut edellä mainituista testeistä, ota meihin yhteyttä.