Villa Anton's - viihtyisä ja virikkeellinen kokouspaikka ja juhlatila Hangossa

Villa Antons

 

Villa Anton's on vapaaherra Anton von Alfthanin vuonna 1890 rakennuttama ns. hajoavaa klassismia edustava villa. Se toimi 1930-luvulla mm.    Hangon ruotsalaisen klubin kokoushuoneistona. Rope-Yhtiöt on 2000-luvulla uudelleen puhaltanut taloon kouluttamisen, kokoustamisen ja  juhlatilan hengen.

 

Vietä viihdyttävä kokous Hangon merellisissä maisemissa. Tarjoamme 20 hengelle erinomaisen kokoustilan inspiroivassa ympäristössä. Vanhan ajan tunnelmaa tarjoaa 1890 rakennettu vaaleanpunainen Villa Anton's.

Villa Anton'sin omille nettisivuille tästä.

Koulutukseen Villa Anton'siin

Kokoustilat Oletko koskaan ajatellut Hankoa koulutuspaikkana? Harvapa on. Helposti ajatellaan, ettei Hangossa voi käydä kuin kesällä ihaillen Hangon ainutlaatuista rantaa ihanine villoineen. Vaan on Hangossa paljon muutakin. Hanko kokonaisuudessaan onkin mitä oivallisin koulutuspaikka.

Hangon kaupungin matkailusivut

Villa Anton´s juhlatilana

Häihin syntymäpäiviin perhejuhliin,yms. Villa Anton´s on mitä toimivin paikka. Erityisesti kesällä, kun pystytään hyödyntämään Villa Anton´s pihaa ja siellä olevaa yli 25 pöytäpaikkaa, antaa Villa Anton´s hyvät puitteet juhlien järjestelyyn. Sisätiloihin sopii yhtenäiseen pöytään istumaan runsaat 20 henkeä. Kesällä tai talvella Villa sopii runsaalle 30 hengelle.

 

            

Tarjouílut, joko omina järjestelyinä tai tilaamalla Rope-Yhtiöiltä.

Tutustu Villa Anton'siin

Halutessasi lisätietoja Villa Anton'sista se järjestyy helpoiten joko pyytämällä lisäinfoa Rope-Yhtiöiden www-sivujen kautta tai soittamalla 0500 603 205. Vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiisi koskien Hankoa ja Villa Anton'sia.