Mainonnan osaamiskeskus

Rope-Yhtiöiden mainospalveluita voidaan kuvata analyyttisen tulokselliseksi mainostyöksi. Rope-Yhtiöiden toteuttama mainonta voi olla myös rohkeaa ja erottuvaa, mutta se ei pohjaudu löysien irtoideoiden heittelyyn, vaan tietoisiin mainonnallisiin vaikuttamiskeinoihin. Mainospalveluiden tekemisen mottona on, että ”mainonta on määrätietoista työtä, jonka tehtävänä on sykähdyttää kohderyhmän emootiota tuotetta kohti”. Mainonnan osaamiskeskus koostuu kahdesta mainostoimistosta.

Ideavirta Oy

Ideavirta suunnittelee mainontaa ja markkinointiviestintää eri medioihin. Suunnittelupalvelut toteutetaan kokonaissuunnitteluna tai yksittäisinä toimeksiantoina. Media- ja toteutusvalinnat ratkaistaan asiakaskohtaisesti taustatyön perusteella. Ideavirran vahvuuksia ovat asiakastarpeiden oivaltaminen, ideointikyky, ratkaisukeskeskeinen toimintatapa ja monipuolinen tuotanto. Ideavirta on vuonna 1995 perustettu mainostoimisto, joka koki nimen- sekä yhtiömuodonmuutoksen 2007.

www.ideavirta.fi

Mainostoimisto Esplanadi Oy

Mainostoimisto Esplanadi on toiminut vuodesta 1991 ja sen vahvuutena on alusta alkaen ollut kokeneiden, mainonnan ammattilaisten muodostama verkosto. Esplanadin verkostossa toimivat itsenäiset yrittäjät, joilla on vankka kokemus kymmenistä markkinointiviestinnän eri tehtävistä. Esplanadi kokoaa heistä tiimin ja ottaa kokonaisvastuun suunnittelun ja toteutuksen laadusta sekä aikataulujen ja kustannusarvion pitävyydestä. Tämä on Esplanadin liikeidea.

www.mainostoimistoesplanadi.fi